Choose language

Firmaprofil

JapanerImport.dk drives af Lasse Sell og har hovedsæde i Asserballe St. på Als. Firmaet specialiserer sig i import af sportsvogne og andre specialbiler direkte fra Japan, der gennem tæt samarbejde med vores Engelske partner indregistreres i England, hvorefter de hentes til Danmark.

Hvorfor biler fra japan?


Sammen med min partner Jurgen Vallons fra JM-IMPORTS.CO.UK køber vi biler direkte i Japan. Grunden til at vi handler i Japan er, at de biler vi køber er i top stand og uden rust, da de ikke er udsat for sne og salt. Bilerne fra Japan har som regel ikke kørt mange km, da det er meget hurtigere med offentlig transport i langt de fleste tilfælde, så derfor bruges de mest i weekenden.
Vi har 4 af de fineste Japanske indkøbere/forhandlere, som alle har mange års erfaring inden for bilhandel. Fordelen ved at bruge de samme indkøbere er, at de kender til de krav som vi forlanger samt at vi får en stor rabat i forhold til andre indkøbere fra Europa.

Vi køber generelt ikke biler i England, da de har meget ringe veje og dårligt klima, hvilket gør at bilerne mange gange har rust, ødelagt undervogn, samt buler og ridser.
At handle med en Englænder, er også en oplevelse i sig selv, idet det er tilladt at lyve og svindle, hvilket jeg har mærket på egen hånd nogle gange. Det tog noget tid at finde den partner i England som jeg har nu. Han er en 100 % ærlig mand som også er blevet min ven gennem de sidste år.
Da vores virksomheder arbejder i partnerskab, kan ikke betale sig at maile direkte til ham. Han vil videresende eventuelle mails fra Skandinavien til mig, ligesom jeg gør det samme med kontakter fra hans område.